OM AUKTION ANTIK

Auktion-antik har til huse i en gammel borgmestergård i Bogense. Her ligger den fysiske antikvitetsbutik i det gamle hus sammen med en lille teatersal, cafe og kunstgalleri. Det hele har eksisteret siden 1984, det ældste af huset er fra 1420, men det er først de seneste par år at antikdelen har optaget mere og mere plads i bygningen.  Det har medført en kraftig opgradering af den gamle hjemmeside, som efter Frederik er kommet ind i virksomheden, virkelig har taget fart. Hvis du har fulgt med fra eftersommeren 2018, har du sikkert bemærket at flere hundrede spændende antikviteter er blevet lagt på siden. Vores udvalg tæller både klassiske antikviteter, retro, design og mere sjældne og kuriøse genstande. Hver dag lægges nye "gamle sager" på siden.

FOTO AF THOMAS GREGERSEN - FYENS STIFTSTIDENDE

Hvem er vi så, os der i det daglige står bag både netbutikken og den charmerende antikbutik?

Bag alt det tekniske/elektroniske står Frederik, der arbejder som webudvikler. Han lægger billeder af diverse sager på netbutikken og styrer sidens design, opbygning, vedligehold m.m.

FOTO AF THOMAS GREGERSEN - FYENS STIFTSTIDENDE

Bag den fysiske butik og alle de gamle sager står Torben som også er ansvarlig for virksomheden. Han har samlet gennem hele sit liv og er ud over at være historiker og forfatter også godt kendt med gamle sager fra arbejde på danske museer og meget mere.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Også hvis du er interesseret i at booke os til foredrag, vurderinger m.v.

Rigtig hjertelig velkommen til siden Auktion-Antik.dk