Antikvitetshandel hitter

Antikviteter - en moderne og historisk hobby

At samle på antikviteter er en virkelig populær hobby. Rigtig mange mennesker er blevet grebet af den spændende verden omkring antikviteterne, og det er der mange gode grunde til.

Nogle er mest interesseret i research-delen af at bygge en samling; at læse om de forskellige genstande og tidsperioder. Andre nyder spændingen ved at finde frem til lige den genstand de mangler i deres samling. Det kan næsten kaldes en moderne skattejagt at gå på opdagelse på loppemarkeder eller at vente i spænding på at en online auktion bliver afgjort.

Hvis du er nysgerrig efter hvordan du starter din egen samling, så læs med her for et par tips og tricks til at komme i gang.

Hvad kan man samle på?

De fleste samlere vælger en kategori af ting eller en tidsperiode de koncentrerer sig om. Det kan f. eks. være glas, fotografier, dukker eller noget helt andet. Hvis du allerede har en særlig interesse så som tog eller madlavning, så ville det være oplagt at starte din samling med genstande fra tog-industrien eller med køkkenredskaber.

Det kan også være at du har en tidsperiode du synes særlig meget om. Måske den spændende historiske tid omkring 2. Verdenskrig eller er du helt vild med design fra 60'erne? Så kan du tage udgangspunkt i denne periode når du starter din samling.

Den spændende jagt og de smukke genstande

Nogle samlere elsker den hyggelige stemning på et loppemarked. At undersøge forskellige ting og tale med sælgere og andre samlere. Andre er mere til at købe online, her kan man bruge lang tid på at læse om de forskellige genstande og finde dem fra hele verden. Og hvis man handler på auktion er der også spændingen ved at se om man har det højeste bud.

Fælles for alle samlere er nok at de elsker både historien, jagten og at omgive sig med de smukke eller interessante genstande de samler på. Nogle har separate rum eller reoler hvor de gemmer deres skatte, andre bruger dem som et særligt personligt præg i deres indretning.

Andre hobbyer der kunne være noget for dig

Hvis antikviteter alligevel viser sig at ikke lige være dig, eller du bare har lyst til en anden interesse du kan dyrke mens du venter på dit næste fund, så er her et par ideer:

  • Læse bøger
  • Lægge puslespil eller kabaler
  • Fotografere, det kan være billeder af din familie eller naturen
  • Spille skak eller kortspil med dine venner eller online
  • Du kan også spille kortspil på online casino - Klik her for at finde ud af mere