Velkommen til Antikbutikken - Danmarks mest farverige antikvitetsforretning

Vi har samlet en bredt udvalg af gamle, fine, farverige antikviteter og andre spændende sager. Da pladsen ved siden af billederne er begrænset, kan det godt være der mangler fyldestgørende oplysninger om tingene, men du er velkommen til at skrive til os og stille spørgsmål.

Nogle af tingene er i butik, andre igen er hos private eller på lager/ i bankboks. Det sidste gælder især sølv og smykker. Derfor kan du ikke altid lige regne med levering fra dag til dag. Der kan godt gå en uge eller 14 dage. Du skal også regne med at enkelte ting måske er solgt. Hvis du vil købe i Antikbutikken, skal du sende en mail med dit navn og adresse og oplyse varenummeret. Du vil herefter få en mail med prisen på varen inkl. forsendelsesomkostninger. Du betaler kun for porto, ikke ekspedition eller pakning. På den mail du modtager vil der også stå et bank-kontonummer som du skal sætte beløbet ind på. Når beløbet er modtaget sendes din vare af sted.

Husk at købeloven gælder for køb af antikviteter i Antikbutikken. Det betyder også at du har 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget varen. Vi forsøger efter bedste evne at beskrive varen og dens stand, men vi er kun mennesker og kan selvfølgelig have overset en fejl eller mangel.

Er der en særlig vare du mangler, eller har du ris eller ros, må du meget gerne Emaile os

Vi håber du bliver glad for at handle i Antikbutikken